Beli barang baby

Heyyo mommies. Mommies start kumpul beli barang baby minggu ke berapa ye? After dapat tahu gender ye? Saya dah masuk 17 weeks. Terlalu awal ke okay je eh? #firstmom

7 Balas

Jgn beli awal2 . Just menabung je duit tu . Nnti dah masuk 7bulan atau 8bulan bru beli terus . Beli pun yg penting2 je . Sy yg prgnnt 6bulan ni masih takut nak beli awal2 . Sabar2 tahu excited . Hahahahaha sy pun ikut kan excited tapi lebih tahan kan diri

sudah boleh start beli sis.. Slow2 lah beli barang Penting.. Tkut2 nanti kdng2 baget tiba2 Lari nanti susah.. Sya pun dah slow2 beli dah.. 🤭

dah start bli awal sikit2..bkn pe sbgai persediaan..mcm sy x jangke pun 3 org ank lahir awl..prem..so bersedia

sye dah start membeli dah dr 15week .. lambat2 risau tak larat , mana ada duit lebih sye beli je ..

1y ago

Alhamdulillah.. rasa excited pula nak membeli.. hehe

sya 20minggu baru beli pnyidai baju baby😅 .

Smlm kita scan 17week alhamdulillah nmpk gender dah

1y ago

Awak scan 2d biasa ke 5d awak?

Sy beli time masa 6 bulan nk masuk 7.

1y ago

Saya lagi beberapa hari nak masuk 5 months. Okay saya ikut sis laaa kekekek..