Tertanya

Salam momiess. Nak tanya ada tak ibu2 mcm sy? Sejak start hamil perut tak nampak langsung. Nmmpk kempis saja tp dah 22 minggu. Nurse ukur tinggi fundus laju je naik ukuran. Tp sbg ibu sy pandai risau jg. Takut ada masalah kpd kandungan mcm air ketuban sikit ka. Pls bg pndpt dgn kerisauan sy..

1 Balas

Kalau doc ckp baby shat. Ktuban okay. Xprlu rsau sist...sbab baby bump kcil ke bsar ke xde mngena dgn kshatan baby. Slagi doc ckp okay..okay la tu..sbab bkan semua org sma bsar baby bump nie..☺☺