jantina baby?

Salam momies...nk tnya kandungan brapa weeks Kita boleh tahu jantina baby?

15 Balas

Selalunya 15weeks ke ats dh boleh tgok.. Sy scan dh bnyk kali, smpai kesudah tak tau jantina bby.. Dok kepit malu jea.. Hihi.. Penat nak tggu dia tunjuk.. #29weeks

Hr tu doc ckap better klau nak scan utk gender mase 20-24weeks cmtu.. Tp kdg2 da 28weeks scan lon boleh nmpak gender die😊

Sy 1st baby 14mggu dah nampak boy..2nd scan 17mggu pn dah nampak..boy jg

Saya g detail scan 22w nampak. Tapi rasanya 18w boleh nampak dah

18 mggu untuk perempuan 20 minggu untuk lelaki. Baik 20 mggu++

Sy nak betul2 confirm 25 week..masabtu sgt2 jelas

Wassalam.. saya dapat tau gender baby 15weeks..

Sy buat masa week 24. Mmg jelas nampak.

Sy 18week.. tp slalu 20week bru nmpk

Yang macam ni pun ada jual.