Gdm on diet

salam momies. Mintak penadapat. Saya beli bsp test ni dekat shopee. Ada tak ibu2 pernah guna? Saya guna ni kencing manis saya makin naik hari ke hari walaupun dah kawal makan gila2. Atau jenama ni tak bagus ye? Jadi stress pulak hm

Gdm on diet
15 Balas

Bawa glukometer ni di klinik tengok bacaan tally ke tidak dgn klinik punya

2y ago

ye beli yg farmasi punya..dlm 60 lbih key 50lbih mcm tu je

buat bsp selepas 2 jam makan tak? buat bsp selepas setiap 2 jam makan..

sy beli yg sama brand ngn kk guna senang nk buat bsp kat umh..

cuba share pemakanan awak dr breakfast - dinner ..

boleh jadi puan