suplement

Salam momies boleh suggest tak suplement apa yang bagus, saya pregnant 4 bulan dari awal bulan sampai sekarang asyik penat je xde tenaga kadang2 berjalan sikit rasa nak pitam

1 Balas

Try iberet, supplement calcium vitalhealth dan waktu malam minum susu sebelum tido, makan buah-buahan banyak2 kalau tak lalu makan nasi ataupun barli ke oat ke bubur gandum ke, lepastu buat senaman ringan seperti berjalan kaki. Insya Allah akan lebih bertenaga.