buku pink

salam. mom sy nak tnye kalau nak buka buku pink tu kne pgii hospitals atau kat klinik klinik biase bole. ..

6 Balas

Wasalam.. boleh buka diklinik yg berhampiran dgn rumah awak... kalau nak buka di hospital , boleh diswasta.. If di hospital kerajaan, diorang minta buat di kk juga..

mse sy pergi klinik. doktor hnya bagi ini.. kad pranatal ini dngan buku pink sme ta... mf sy tnye,, sy wrga asiing

Wasalam.. buku pink boleh buka dkt Klinik Kesihatan biasa tu.. tp kena call sbb ada KK dia ada tarikh nya

4y ago

mse sy gi klinik doktor hnya bagi kad pranatal. bku pink dgn kad pranatal sme x..

Klinik kesihatan ibu & anak. Memang ada khas untuk ibu ngadung. Cuba. Google di area sis

Pergi hosp Test dlu. Dpt result bru bwk ke klinik Utk bukak buku pink

Klinik swasta boleh..klinik kesihatan pun boleh janji gi checkup😄