Muka Jerawat banyak

Salam mom semua, nak tanya ramai org ckp kalau muka keluar jerawat byk tak berseri anak perempuan betul ke? dan Majoriti ramai ckp sye dapat anak perempuan, time bujang muka sye bersih bila pregnant habis jerawat nanah muncul Mohon share ? #anakfirst

Muka Jerawat banyak
98 Balas

Baby girl biasa muka berseri licin baby boy yg kulit kusam berjerawat

Saya jerawat dah kurang cuma tu lah tak berseri dah macam dulu2🤭

hormon masa pregnant..tiada kaitan anak laki atau perempuan ☺️

Tgh alami skrg.. nmpk gelap tetiba byk jerawat n berminyk je muka

Mungkin juga. Biasanya klau mgandung girl berat badan bertambah2

hormon tue.. pompuan or lelaki depends pada rezeki Allah nak bg.

Xpengaruh anak boy ke girls...kadang jerawat ni hormon kita kot

Xjgk sis.. Sy ngndung ank girl sulong... Xde naik ap2 dkt muka

Ni dsbbkn hormon.. Tiada kaitan lgsung dgn gender baby😊

Sya skrg pregnant bnyk jerawat..scan BBY boy..ikot org juga sis