Hospital banting.. Suami da blh teman isteri ke dkt LABOUR ROOM nanti..? #hospitalbanting

Siapa yg da bersalin lepas kkm umum 4 okt suami blh teman isteri bersalin di labour room..? Blh share tak kat sini..?

2 Balas

Skrg ni belum boleh lagi. Boleh telefon hospital terus sbb ada hospital yg dh bg teman, ada yg belum selagi tk ada kata putus. Sy baru keluar wad (bkn utk bersalin) ni dr apa yg sy tny doktor lah. Hospital Putrajaya belum boleh lg, tk ada kata putus lg.

3y ago

Info terbaru- kena pergi kursus peneman baru suami boleh teman katanya

Semua hospital dh blh sis.. mulai 4oct

3y ago

oh..yelah..baru perasan..xperasan baru masuk 1 okt