Pregnancy Anak Pertama

Salam . minggu lepas sy ada pergi KK . UPT sy positif dan doktor cakap kandungan baru 4 minggu lebih . Cuma soalan sy kat sini , normal ka kalau sy tak alami morning sickness dan sy tak da spotting . Adakah embryo tak menjadi ? hujung bulan 2 ni baru doktor KK suruh pergi utk scan .

Pregnancy Anak Pertama
45 Balas

Normal. Saya alhmadulillah takde spotting, takde morning sickness skrng dah 22w

5y ago

Alhamdulillah . harap semuanya baik2 saja ❤

Mcm sy 6minggu da start alahan...tekak ni pn asik loya je..skg br 7minggu...

Sama Dan normal ke kalau sakit perut cramp mcm senggugut? Btw tahniah sis..

5y ago

normal rasanya .

Jgn pikir bukan bukan sis. Jaga kandungan dan diri sendiri lg penting.

Normal.. Sy dri 1st trimester smpai 3rd trimester xda morning sickness

Sy start ada alahan msa kandungan masuk 7 minggu smpai lh sekarang.

Msih bru lgi mmgcm tue siss.. 5,6,7 mnggu nnti ada effect 🙂

Normal sis 🤗. Sama macam saya masa 1st pregnancy baru2 ni

Sy masuk 7weeks baru alahan. Muntah2 sampai menangis2

Normal la..bkn suma org akn alami bnda tue..lain org lain..

5y ago

sebab kadang tu terpikir ehh mengandung ka tak ni 🤣🤣