Sakit di bawah ari-ari

Hi mommies, sy pregnant 10 weeks 5 days, skrg ni sy kerap terasa sakit di bawah kawasan ari-ari.. mcm pedih2,, kdg2 terasa sakit, kdg2 tak.. normal ke mcm tu ??? #ingintahu #harapmembantu

2 Balas

Normal.Selagi takde bleeding tu semua normal.sebab baby perlukan banyak ruang bila dia membesar.So fikir yg positif jer yer mommy.Semoga kandungan kita baik baik jer🥰

9mo ago

Elakkan stress dan over thinking.Semoga kandungan kita semua dan mommy sihat sihat dan di permudahkan hingga bersalin kelak

Ada keputihan ke ? Kdg kencing kotor buat rasa sakit area situ .

9mo ago

Xde keputihan pun.. kencing pula ok je x sakit..