Tambah berat badan

Haii saya nak tanya,mcm mana nak tambah berat badan, saya sebenarnya kuat mkn sebab saya d rumah ja , saya heran berat badan saya sama ja dgn sebelum" nie tak mengandung pun 49 kg mengandung sdh 49 kg ? Padahal kandungan saya dah 5 bulan, tolong bagi tips mcm mana mummy" tambah berat badan mummy" semua tq😘#babyfirst

1 Balas

Sama la macam saya sis.. berat badan sama je tak naik sedangkan saya pun kuat makan jugak..