Ada yang tau tk supplement tambah berat badan untuk ibu menyusukan baby

Sebelum mengandung berat badan saya 45, masa mengandung berat badan saya dalam 50 lebih. Selepas bersalin berat badan saya turun 42.. Ada yang tau tak kalau boleh susu untuk tambah berat badan yang boleh diminum untuk ibu menyusukan baby.

2 Balas

berat awak lebih kurang sama macam saya. 45 ke 49 ke 42. anak saya dah 2 tahun dalam lingkungan 41-42 camtu je. saya rujuk doktor, dia kata makan je apa pun yg berkhasiat. kalau masih tak naik bersyukur je sbb mungkin genetik dan sebab sedang menyusu

2mo ago

Oh ye ke, faham. tapi itu la makan pun berat setakat tu je, anak pulak makin semangat tak larat nak dukung, baru 3 bulan da 7 kg nanti makin berat tak tau la kuat tak nak dukung. 😂

Kena minum freshmilk and makan nasi+protein and sayur. Klau tak ok beli je multivitamin

2mo ago

kerap jugak makan macam tu. tapi tetap kurus,😅. multivitamin ye? oh ok².