Train xpkai pampers

Salam macam mana nak train anak 3 tahun xpakai pampers. Sy dh cuba tapi anak sy masih mau pakai pampers

1 Balas

3tahun dh boleh saiko dia tu sis, ckaplah kwn2 semua xpakai pampes pun ,nnti xde sape nk kwn klu adik msih pkai pampes.. pastu bagi ruang utk dia berfikir, ckap lagi dn lagi, selain saiko dia,boleh cerita kelebihan xpkai pampes jugak, biasa depa suke cabaran ni.. puji2 sket supaya dia berani bukak pampes..😉