Potty Train

Salam semua mommies . Anak sy berumur 1y4m , dia da pandai bagitau kalau da abis poo poo dlm pampers , so soalan sy, bole suda ka saya start potty train ? Tidak terlalu awal ?

2 Balas

Ikut mummy la, kalau mummy rasa mummy dh ready dh potty train anak, just go. Potty train ni mummy and anak kena ready, sbb penat awal-awal potty train ni. Mental mummy kena ready betol. Hahahha. Sbb kadang tu tercicir jugak berak or buang air kecil 😂

2y ago

Hahaha, sbb kne banyak bersabar 🤣 excident terkucil akan byk kali terjadi

bole je nak ajar..