scan bby. .

Salam maaf tumpang Tanya... Tadi scan kat kk. . Then buat buku pink. . Daa sttle smua. . Doc nak scan. . Tapi lepas scan bby kecik lagi baru 6wk memng tak nmpk ke. . Then doc bagi 2 minggu lagi swuh datang minom air gulaa pulak. . Haiiyya

scan bby. .
11 Balas

Tahniah sis. Btw 6weeks memang masih kecil sis. Tapi cepatnya below 10 weeks dah minum air gula? So far saya masuk 26weeks belum lagi minum gula

4y ago

haah sy dah 27 weeks pun belum minum air gulaa.. bila tnya nurse kata sbb takda risiko apa2..