scan bby. .

Salam maaf tumpang Tanya... Tadi scan kat kk. . Then buat buku pink. . Daa sttle smua. . Doc nak scan. . Tapi lepas scan bby kecik lagi baru 6wk memng tak nmpk ke. . Then doc bagi 2 minggu lagi swuh datang minom air gulaa pulak. . Haiiyya

scan bby. .
11 Balas

Ya wak 6weeks kecik lg. Bygkn la awak. Masa minggu minggu pertama bayi baru dlm persenyawaan, besar mana jer sperma dan ovum. Xkn minggu ke 6 je terus besau. Haha 😆

Tahniah sis. Btw 6weeks memang masih kecil sis. Tapi cepatnya below 10 weeks dah minum air gula? So far saya masuk 26weeks belum lagi minum gula

4y ago

haah sy dah 27 weeks pun belum minum air gulaa.. bila tnya nurse kata sbb takda risiko apa2..

Kecik lagi 6 weeks. Kalau tengok dkt home apps ni pun ada ukuran janin. Dari situ boleh betapa comelnya janin yg akan membesar nanti 😁

normal x nmpk lgi , syw 10 minggu bru nmpk skali bunyi jantung baby . minum air gule sdp yg x sdp nye kne cucuk jarumm 2 kali

Saya scan kat hospital n nampak jelas janin sbb doctor zoom. Besarnya 1cm je. Tapi dah ada heartbeat

4y ago

Waa jaga leklok...

ni still nampak lg. saya scan masa 6 minggu haritu tak nampak langsung

4y ago

Insyaallah nnty bby tnjuk tu huhuhu doa baik baik

huhuhu.....nmpk kantung je....sabar ey....

4y ago

tula xde tarikh kn xtau lama ke tak....huhuhu...alhamdulillah....tahniah...

6w tu kecik lagi bentuk mcm kacang

Baru 6w bukan 6m..sabar sis 😄

yelaa kecik lgi mne nmpk ..