Tanda pregnant

Salam Hi. Maaf nak tanya, memang tanda tanda awal kehamilan lebih kurang tanda nak period ke ? Rasa macam period pain tu ke ?

9 Balas

Lebih kurang sama. Cuma saya kalau nk period rsa breast tender dgn sakit dekat ari2 tuu kerap2 sampai la period. Tapi bila nk pregnant hrituu dia datang sehari dua je lepastu dah tkde sampai la saya cek upt sebab period delay

iye..saya pun sama..mula² tu rasa macam dtg period tapi tak keluar darah..tapi alhamdulillah sekarang saya hamil 4 bulan.. anak pertama so tak tahu sangat pasal pantang larang.. doakan saya menghadapi semua nya

Betul sis, tanda period nii sama dgn pregnant. Upt saje yg ada jawapan sama ada simptom tu pregnant atau tidak (bila upt negatif). Moga diberikan berita baik bulan ni utk sis 🤲🏻

klu sye, xde plak rse2 sakit mcm tu.. check upt sbb period delay je & memg plan nk preggy..

4mo ago

saya sama mcm puan farah. 22 pregnancy sy xde simptom

tanda pregnant sy sama mcm kena covid. tkde deria bau sakit bdn demam 😂

4mo ago

haha ada geng laa kita..dh la preg masa musim covid tp lepas dh habis pkp la, hari2 buat covid test sbb risau.. tp -ve je selalu.. tengok2 pregnancy test yg +ve 🤣🤣

tnda period n pregnant lbh kurang sama je sis.

lebih kurang la

betul tu.

Ya.