ubat perancang

salam maaf bertanya, sy nak tanya pada ibu ibu yg sedang ambik perancang atau pernah ambik perancang sy nak bertanya normal ke lepas kita stop ubat kita tak datang period? sebab biasa kan dalam sebulan tu kita kena stop makan ubat seminggu lepas pada tu kan period kita akan datang tapi ni dah 3 hari lewat normal ke?

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb sy tidak pnh ambil apa2 ubt perancng..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms