Period tak teratur

Normal ke kalau tak period lepas stop makan ubat perancang.. Sekarang nak masuk bulan ke 3 tak period. Check upt negative. Masa amek ubat perancang pun period memang dah tak teratur. Sblm ney amek depo darah kuar non stop. Bila tukar ubat terus period tak teratur. Ada mommy yg macam sy tak? #ingintahu #bantujawab

Period tak teratur
1 Balas

Situasi kita sama sgt sis. Sy depo tapi darah non stop keluar walaupn sikit2. Lpstu tukar pil period jd tak teratur dan lama2 stop period smpailaa sy berhenti ambil depo pun x keluar period. Tak silap 2@3 tahun lps brenti makan ubat perancang tu baru period sy dtg sebulan skali tu pn tarikh tak tetap.