Kandungan 4weeks

Salam, last week saya buat test upt, its positive. Kalau ikutkan dalam 4weeks dari tarikh period bulan lepas. Sebelum ni saya pernah ectopic pregnancy dan tube sebelah kanan saya dah dibuang. Doc pesan perg check cepat2 if pregnant lagi. Saya dah pergi klinik untuk scan tapi doktor suruh tunggu 7minggu baru datang scan. Selain scan, ada cara lain lagi ke untuk kita tahun kedudukan baby?

6 Balas

Sis pergi scan klinik mana ya? Semalam saya pergi scan dekat Sonobee, kalau Sonobee 4 weeks pun boleh je scan, takda masalah. Sebab just nak tahu kedudukan kantung tu. 🥰 murah pun murah

1y ago

Trima kasihh share, saya baru nk try sonobee utk kdudukan kantung juga, masa 4weeks dh nmpak ya? Saya nk pegi 5weeks