CUKUR BAHAGIAN BAWAH TIME PREGNANT

Salam & Hi korang! Saya nak tanya. Macamana ya korang cukur bahagian bawah time pregnant 7-8 bulan? Selalunya saya wax every 2 weeks, tapi sekarang perut besar dah susah sangat nak wax sebab tak nampak. Bahagian atas sikit okay lagi, bahagian bawah macamana ya korang bersihkan? Maaf tanya soalan macamni. Selain minta husband buat kan , ada cara lain tak?

6 Balas

guna cermin je shave .

1y ago

Thank you awak 🫰🏻. Saya usually buat macamni juga , guna cermin.