CUKUR BAHAGIAN BAWAH TIME PREGNANT

Salam & Hi korang! Saya nak tanya. Macamana ya korang cukur bahagian bawah time pregnant 7-8 bulan? Selalunya saya wax every 2 weeks, tapi sekarang perut besar dah susah sangat nak wax sebab tak nampak. Bahagian atas sikit okay lagi, bahagian bawah macamana ya korang bersihkan? Maaf tanya soalan macamni. Selain minta husband buat kan , ada cara lain tak?

6 Balas

Saya minta hus tolong shavekan .. awai ii mmg malu tapi bila dah start sarat ni mmg kena jugak mintak tolong dia . Sbb perut dah besar … taklarat nak cangkung lelama

1y ago

Try la minta dia buatkan .. awai ii mmg lawak 😂 sy pun takbehenti gelak sbb segan … tapi tula normal jaa wakk . Daripada misi shavekan kt lr nnti . lagi la malu. 😂

sy beli krim yg sapu2 tu, pastu lap dgn tisu nnt segala bulu tanggal.. senang keje sy..hahahaha sbb bile nk cukur x nmpk, nnt rase2 mcm sy cukur x bersih..

1y ago

QIANSOTO.. kat dlm komen atas ni da ade yg share gambar nye..

setakat ni saya still shave je. saya dah 8 bulan. raba/rasa guna tangan je haha. malas nak bawak cermin masuk toilet.

1y ago

Saya usually wax. Tapi bila perut dah kedepan ni nak wax pun susah sangat! 🥺 Thank you awak 🫰🏻

minta husband je buatkn. itu je cara senang..😁

1y ago

Hehehe fahamm. Saya masih segan. Tak minta dia buatkan lagi 🫢

Tengok cermin.

1y ago

sy pun tengok cermin..and yes struggle selalu

guna cermin je shave .

1y ago

Thank you awak 🫰🏻. Saya usually buat macamni juga , guna cermin.