Saya masih belum hamil sebab kitaran haid panjang

Salam ,Kalau tiap bulan purata kitaran haid sy tak tetap. 29hari kejap 30hari kejap 35 hari kejap 45 hari normal ke? Lepastu haid dlm 7-8 hari normal ke? Susah nak lekat hamil 🙁#pleasehelp #ttc10bulan

2 Balas

saya pun kitaran haid lama. 30-35hari. haid 7-8hari juga. Alhamdulillah lani da 38w. saya tak kira masa subur, saya cuma bersama 2@3hari skali. waktu 3-6pagi. kalau suami tidur pun. saya kejut. saya cakap saya nak baby🤭. lepas pregnant ni seminggu skali pun tak berapa nak. penat badan.