Scan

Salam, kalau 32 week, scan ape yg sesuai, aritu ade buat details.. Tp ntahla Dr tu mcm xciter ape sgt...

2 Balas

Sy buat detail scan masa 22weeks, tp takde consult dgn doctor.. Just jumpa sonograpgher je, ada jgk la dia cakap sikit2.. Tp sy tak expect dia consult, sbb dia bukan doctor.. Nnti dia bagi report, sy bawa report tunjuk kat doctor kat kkia, baru doctor consult.. Better sbb follow up kat kkia kan,so apa2 refer kat 1 doctor je 😊

Kalau details scan día akan keluar perkara penting mcm organ2 penting baby, sihat tak organ2 tu, cecair dlm otak, cecair air ketuban.. Kalau doktor tak cakap sis tanya.. Sebab details scan sangat penting .