Susu kambing

Salam.. juz nk tanye klu ad ibu2 pnh or sdg consume susu kambing keluaran platinum beauty. Anak sye 3 org ad kuning. Ni no.4 preg da lebih 7 bln ingat nak try minum susu kambing. Servey seme mahal2 tp brand ni je murah dan ad perasa sedap.tekak kali ni nak manees je tp xleh masuk coklat.klu ad sape2 pnh minum or sdg consume..bg pndapat ok atau tidak klu minum? Trmkasih

Susu kambing
1 Balas

Saya peminum susu kambing sejak sebelum hamil sebab saya alah susu lembu. Susu kambing ni ada pure ada yg dah pre mix. Saya pilih pure sbb saya alah juga gula tambahan bagai dan ada GDM. Saya tak pernah minum susu kambing yg awak search ni. Sekarang saya minum susu kambing DKE , beli di LAZADA.

2y ago

Baik.. in sha Allah sye try search brand tu nanti.. trmkasih..