Posisi tidur

Sejak masuk 3rd trimester ni, susah nau nk tdo. Kalau tdo kena mengiring ke kanan ja, kalau ke kiri rasa mcm x ckup nafas 😟 org kata tdo lbh baik mengiring ke kiri kan tp ntah la x slesa sungguh 😆ada x yg sama mcm sy?? Hehee #37wks

2 Balas

kalau letak bantal sendal kat belakang, bagi badan senget sikit ke depan, okay? memang seeloknya mengiring ke kiri especially hujung2 37w ni, supaya baby jatuhkan belakang badan dia ke kiri & menghadap ke kanan sikit. tapi kalau tak selesa takpe. waktu kita bergerak seharian just jaga posture etc, inshaAllah baby akan masuk ke optimal position juga. jangan stress okay. jaga diri 💐

3w ago

sendal kat belakang? so far blm try lagi. klu sendal kat kiri bdn ada try buat hehe tq bg tips 🥰

Sama lah, dah macam2 gaya tido semua tak selesa. last2 tido duduk, tu pun kejap je sakit jgk blkg. kene byk bersabar je lah hehe.

3w ago

tdo dudok kat katil ke? hehe