cerry berry

Salam jumaat mommies ? Mommies ada pengalaman tak awal kehamilan cerry berry? Saya start dari 3w sampai skrg, dah 6w2d masih cerry berry. Tapi bukanlah kerap dalam sehari. Mungkin sehari ada lah 2 kali cerry berry. Sebab saya ni bukan jenis setiap pagi perlu membuang. Kadang 3 4 hari baru membuang. Tapi bukan juga sembelit. Walaupon nak masuk baby no 4, kiranya ni 1st pengalaman saya lalui macam ni. Mungkin saya alahan jenis macam ni kot ye? Bukan muntah muntah macam sesetengah ibu mengandung. ??

8 Balas

Kalau kerap cerry gi klinik ye sis. Jangan tunggu tau.

5y ago

Okay, kalau macam tu cuba la dulu ye. Dehydrate tu klau cerry kan. Banyakkn rehat ye. Semoga cepat sembuh & dipermudahkan 🥰