cerry berry

Salam jumaat mommies ? Mommies ada pengalaman tak awal kehamilan cerry berry? Saya start dari 3w sampai skrg, dah 6w2d masih cerry berry. Tapi bukanlah kerap dalam sehari. Mungkin sehari ada lah 2 kali cerry berry. Sebab saya ni bukan jenis setiap pagi perlu membuang. Kadang 3 4 hari baru membuang. Tapi bukan juga sembelit. Walaupon nak masuk baby no 4, kiranya ni 1st pengalaman saya lalui macam ni. Mungkin saya alahan jenis macam ni kot ye? Bukan muntah muntah macam sesetengah ibu mengandung. ??

8 Balas

Sama dengan sy 6 weeks. Perut kembung sokmo. Lepas kentut baru okay. Then mula la berlari ke tandas cerry berry😅

Sbb susu kot, saya minum susu anmum lepastu jadi macam tu pastu stop minum and tukar susu lain dah okay dah

Sy pun mcm tu mse tu dh 7 weeks tp xtau prgnt . Seminggu cirit birit . Endup pun Minum air kelapa😂 bru ok

Cery bery tu ceret beret ke? Saya xde mcmtu..pernah caret beret, penat sangat rasanya..

4y ago

Saya awal preggy dulu jd cerry berry jugak. Ingatkan salah mkn rupanya nk dpt baby

Pernah masa 1st trimester. Seminggu jugak. Dehydrated teruk

Kalau kerap cerry gi klinik ye sis. Jangan tunggu tau.

5y ago

Okay, kalau macam tu cuba la dulu ye. Dehydrate tu klau cerry kan. Banyakkn rehat ye. Semoga cepat sembuh & dipermudahkan 🥰

Cuba minum air tepung sis. Arap2 la mujarab

Better ke klinik sis, tanya doktor