Bleeding awal kehamilan

Salam IIH, Saya nak tanya, Ada x ibu2 di sini pernah bleeding yg byk /lama masa awal2 kehamilan..? Dan baby selamat hingga dilahirkan? Alhamdulillah, Saya dua kali p scan, dan sekali tu masuk emergency sbb pendarahan mcm period.....Surprisingly, baby masih selamat, masih ada heartbeat.... Doc advice mkn ubat yg dibekalkan, mc dan bedrest.... Ini pregnant kali ke 2..Da lama x pregnant (gap anak sulung 7thn). Mohon pencerahan / share kisah anda ...

2 Balas

Klu refer rawatan awal ada harapan tapi klu dibiarkan tanpa nasihat doktor alamatnya menyesal tak sudah

Follow.....