keliru

Salam ibu2..usia kndungn sy sekarang dah 7 minggu dan ni first time sy hamil. Pernah rasa x sakit mcm kena cucuk jarum bawah pusat tu? Sbb apa ye? Kejap sakit kejap ok..sakit tu xlah sakit sangat..pernah juga terbaca info tnda2 keguguran..takut juga klau terjadi apa2..

1 Balas

Awal kehamilan sy, semuanya ada rse mcm cucuk jarum cmtu hehe. Ble kandungan besar skit, xd da. Mild cramp je sbb uterus nk berkembang lg utk janin.