Emosi Terganggu

Salam ibu2....sye prlukn moral support...ikutkn due sye 31ogos ni..2 ari je lg...sakit pinggang..sakit prot..sgt x lrat..tp tnda2 nk bsalin blum ada lg...emsi sye hjung2 ni sgt99 tgnggu...hati rase x tenang...sgt2 x ok...wlaupn nie ank no 2 tp sye tetp x dpt kwal emsi sye...jdik lg truk dr ank no 1...🥺🥺boleh ke ibu2 bg nsiht2 yg boleh tenangkn hati nie....😭

2 Balas

sis...jgn stres2..nanti baby pon stress...sis chill k..ingt yg bebaik..sembang2 dgn baby..InsyaAllah sis okay nanti..semoga urusan sis dipermudahkan dan selamat bersalin..

moga dipermudahkan sis. Minta maaf dengan suami, parents , mertua , Minta dorang doakan agar dipermudahkan bersalin