Sakit perut macam senggugut lepas banyak berjalan

Salam ibu2, Saya beberapa hari ni agak banyak berjalan. Harini sakit pinggang dan sakit mencucuk bawah perut. Ni tengah tidur terasa macam senggugut teruk, sampai waktu tidur tu ingatkan senggugut terlupa kejap tengah pregnant. Breast pun sakit sangat. Bangun usap perut nangis nangis risaukan baby. Takde bleeding atau spotting. Perlukah saya terus ke hospital? Usia kandungan 12w.

1 Balas

Boleh buat pemeriksaan dgn doktor. Sbb sakit teruk

5d ago

Terima kasih puan. Dah okay dah. Rasanya angin sebab kurang makan. Lepas makan ubat gastrik, Alhamdulillah tak sakit dah.