Perut memulas

Hi nak tanya malam tadi perut sy memulas rasa mcm senggugut. Rasa macam sakit perut sangat. Bila bangun pagi okay dah. Adakah itu contraction? Perlukah sy pergi hospital? Kandungan 39minggu 2hari. #firstmom

1 Balas

tak silap mmg mcm tu, perut mulas tapi sakit yg kerap baru gi hospital. kalau sakit perut sekali sahaja org panggil false contraction. kalau contraction yg betul bila sakit mulas tu datang tiap 10- 5min . selain tu ada lendir+darah