Gugur n lekat semula

Salam ibu2 yg ttc n prnah ggur.. biasa lepas ggur brp lama ibu2 lekat blk ye? Ada ape2 supplement tak yg ibu2 amalkan. Trima kasih kongsi pngalaman..

24 Balas

saya lepas gugur sempat 3 kali period n then terus pregnant.. makan acid folic je tp on off sbb bukan sejenis yg disiplin makan ubat.. bab makan sy tak pantang sgt just 2 mggu lepas gugur tu je pantang mcm org bersalin lepastu sy bedal je apa boleh makan tp kuantiti tu beringat jugalah jgn over sgt.. now kandungan kembar dh 6 bulan.. jgn tnye tips kembar🤣 sbb saya pun xtahu tup2 ada dua je dalam rahim.. semoga ada rezeki buat yg sedang ttc... aamiin