berapa lama ttc?

assalamualaikum, boleh tahu yg tengah ttc... korang berapa lame ttc and ade amalkan ape2 supplement tak? ade tak yg pernah amalkan jus mamariam nie?

berapa lama ttc?
5 Balas

Hi sis. Sy dah minum jus ni byk botol dah. Saya tak berkesan mungkin belum rezeki sy. Sekarang sy amal kan folic acid je dan setiap bulan check rahim dkt klinik. Dah takut nak telan jamu2 ni. Ubat2 ni. Sebab semua tu sy ada cyst. Doktor suruh sy stop dan amal ubat klinik dengan makan folic acid sahaja. Saya tyc 1 tahun lebih hee!

Ttc dekat 3 tahun.. tak amalkan apa2 supplement, tapi kami suami isteri cuba exercise kerap dan amalkan pemakanan sihat dan kurangkan berat badan..

Ttc 9 tahun. Tak makan pape pon. Tahun ke 7 lekat tiber je😂 tp kandungan ektopic. Buang sebelah kiri.

waalaikumusalam sis ttc dah 1 tahun 5 bulan.. saya minum mamariam.. memang sedapp

ttc dekat 2tahun , makan acid folic sahaja .