Gugur n lekat semula

Salam ibu2 yg ttc n prnah ggur.. biasa lepas ggur brp lama ibu2 lekat blk ye? Ada ape2 supplement tak yg ibu2 amalkan. Trima kasih kongsi pngalaman..

24 Balas

sy anak kedua gugur waktu 8 minggu waktu tu bulan 12, mmg dah tiada degupan. lepas tu preggy balik lepas 3 bulan. doc bgtau bagi masa utk bdn heal 3 to 6 months. but anak 1st sy mmg ttc then dkt 3 tahun baru dpt. tak sangka pula anak ke 3 ni senang lekat.