Gugur n lekat semula

Salam ibu2 yg ttc n prnah ggur.. biasa lepas ggur brp lama ibu2 lekat blk ye? Ada ape2 supplement tak yg ibu2 amalkan. Trima kasih kongsi pngalaman..

24 Balas

sy ttc 3 tahun . then 1 pregnency sy ggur awl bulan 3/2023 .... then lpas dpd ggur , doktor injet ubt kuat rahim . then sy amalkn acid folid , pil kesuburan dpd doktor , pastu jus mamamhope , hbis 2 botol , sy amik jus mamariam 1 botol . then mse pgi hari raya haji bulan 5 cmtu , sje2 nk cek upt . tau2 lekat dh . ..alhamduillah. skrg dh 7 bulan ..