Makanan untuk tambah berat anak 7 bulan

Salam ibu2 yang arif saya nk tanya makanan apa ya yang bagus untuk tambah berat anak saya, puas saya bgi ayam ikan buah. Tapi berat dia tak naik2 😣 atau saya kena tukar susu? Sekarang dia pakai dutch baby

1 Balas

Buat bubur nasi + ayam + carrot + kentang...blend...sedap baby makan...tp anak sy dlu sy ltak garam sikit bg rasa....setengah org x letak garam dlm makanan anak setahun..anak sy xde pantang2...berat cantik naik je...