buasir ketika hamil

Salam ibu2.. tawu x macam mana nk hilangkan buasir.. risau pulak.. buasir makin besar.. org kata time beranak nanty dia potong sekali.. takutnyaaa??

2 Balas

Sy preggy anak ke3 baru ade buasir. Smpai menangis. Sy pakai manjakani. Serbuk tu letak skit air n sapu kt buasir tu. In shaa allah akan kecut. Cume pedih skitla. Tpi sy pya susut n kecut. Tpi xmasuk ke dalam. Bila dah kuarkan bby baru doc masukkn ke dalam. Smpi skrg alhamdulillah. Buasir da xde. Manjakani tu bila da sapu biarkan kecut dulu jgn masukkn ke dalam plak buasir. Nti pedih n sakit.

3y ago

masa bersalin buasir tu ade effect tak?contoh mcm makin terkeluar ke?maaf ya first experience

Setau sy, depa x kacau pun bhgian tu..