buasir bole beranak normal x??

hai ibu2,maaf bertanya.saya ad buasir,adkah buasir akn mnybab kn saya xbole beranak normal??

3 Balas

Boleh..sy boleh je normal..buasir normal ketika mengadu... Masa arwah ank sy no 2 tu operation czer Masa 27week Ada masalah..then 6bulan sy mengandung.. punya la takot nak g check up sebab risau kena marah.. alhamdulilah semua ckp xpe xda sape nak marah .. tapi syukur bersalin normal..dokter pantau 24 jam Masa Kat labour room sebab takot bekas czer Ada masalah.. alhamdulilah normal cuma sakit dia jgn ckp berdouble... Sy x amik epidural. Baju too operation Pon semua dah siap2 Kat bilik ..incase Ada masalah terus czer..dlm ati mudahan normal... Allah makburkan..

Tak pernah dengar pulak sis

Bolh aih ...