Period lambat dah 2minggu

Salam ibu2, sya irregular period.. cycle 30-33.. last period 16/11/23 smpi skrg msih tak period, cek upt asyik samar.. takde peningkatan line utk terang asyik itu2 je samar.. result smua dbwah 5min ya.. dn sya xde simptom pregnant.. soalan sy upt ni blh prcya ke tak eh? Sy first time pkai upt ni n beli kat shoppe.. ada ke yg penglaman mcm ni? Upt samar seminggu tp pregnant?

Period lambat dah 2minggu
16 Balas

Kalau brand mama perfect mmg agak meragukan sikit. Kalau brand one touch tu ok kot. Tp mana2 upt kalau line samar takda progress tu mcm tak pregnant sbb kalau pregnant logically double line mesti makin terang sbb hcg level meningkat kan awak pun tahu. Dlm gambar ni saya tak nampak double line nya or taktau la effect camera. Saya time pregnant pun check guna upt strip, result samar tp kalau ambik gambar jelas terang dah line nya even samar pun. Takyah zoom2 or julingkan mata