Anak bapak

Salam ibu2, sy tengah pregnant yg ke2. Ada tak ibu2 bila pregnant, anak pertama dah tak rapat dengan kita. Asyik nak manja2 dengan ayah dia je. Malam2 ngigau pun nak ayah dia peluk baru lena. Kita peluk dia nangis pulak ? Tu petanda baby dlm perut lain jantina ke? jum share pengalaman ?

1 Balas

tk jg sis.. ank frst sy rapat ddy dia sejak prgy ank kedua.. ingatkn dlm perut tu bby boy ..lahir ja tgo bby girl 😁

4y ago

tkpe sis..bby girl ke boy yg pntg selamat.. hehe reziki ank..