Checklist barang baby dan ibu

Salam.. ibu2.. sy pregnant anak first.. dah 24wks.. apa brg yg sepatut nya sy nk kena utama kan dulu ya? Nak beli semua serentak tak mampu 😅 terkejut juga tengok2 harga semua nya #firstbaby #bantusharing

13 Balas

Mcm sy beli syampoo, napkin , sabun basuh baju. Semua sikit2 lu.... Ni masuk 29 w, tgl nak beli baju baby, pam susu, n klengkapan pantang nanti. Beli sikit2 dr skg, so nt tak rasa terbeban sgt. Dgn nak stanby raya lagi 🤣