Checklist barang baby dan ibu

Salam.. ibu2.. sy pregnant anak first.. dah 24wks.. apa brg yg sepatut nya sy nk kena utama kan dulu ya? Nak beli semua serentak tak mampu 😅 terkejut juga tengok2 harga semua nya #firstbaby #bantusharing

13 Balas

Baju kalau boleh part ujung2.. nanti doc akan bagitau saiz baby.. beli je baby care/grooming , keperluan diri awk sdri dulu..

mcm sy benda 1st sy beli; pampers/brg mandi baby/minyak2 baby. baju sy tak beli byk sgt sbb org bagi haha.

beli dlm shopee sis . saya pun xmmpu so saya beli dlm shopee / tiktok je ..