Ubat zincofer

salam ibu2 sy nk tanya kalau kita skip mkn ubat zincofer tu xpe ke,sy xboleh makan langsung,makan je msti pening2 nk muntah balik

3 Balas

Ubat yg dibekalkan dr kk kene tiap hari mkn ya sis xboleh skip².. Ada sedikit tip sy boleh sharekan pd sis.. 1)mkn zincofer pd waktu mlm sblm masuk tido 2)mkn bersama air jus tanpa gula 3)lps mkn terus baring masuk tido Alhamdulillah.. Sy dr awl pregnant smp bersalin mkn zincofer ni.. Semuanya dipermudahkan..

3y ago

yeke,sy makan selepas makan tu pon tghri smpai trauma rasa nak mkn sbb 3 tahun lpas pon mkn sma jgak mkn muntah pning smpai nak pitam 🤧 ni tahun ni plak makan pon sma..apa2 pon tq sis share tips ya