Bahaya ke tak makan acid folic?

salam ibu2 sy nak tanya sy sejak2 tau pregnant dn alah teruk tk boleh telan langsung acid folic dgn obimin smpailah kandungan masuk 5 bulan , bnyk makan buah2 jaa . kalau nk makan semula boleh ke tk ad masalah ke? #1stimemom #bantusharing

5 Balas

Bgtau nurse atau doctor. Nt dorg bg ubat lain. Masa sy 1st trimester xblh mkn zincofer. Nurse bg ubat lain. 2nd trimester baru mkn zincofer balik. Enjoy your pregnancy mummy ! ☺️

3y ago

👍🏻