bru lps czer mengndung lg

Salam ibu2, sy beranak czer 4 bulan lps, ank sy meninggal bru2 ni sebab sakit jantung, Alhamdulilllah slmt dikebumikan 2 minggu lps, jadi di sni andai kata sy mengndung lg dlm msa terdkt jd mslh tk ada risiko apa tk?sy rsau sbb sy xda ambil apa2 perancng, bkn xnk amek, tp msa tu ank skit sy tk fkir sgt psal dri sy, sy fokus ank sy je..jd bila dh bersma, hr ni bru sy rsau.. tkut2 mngdung lg.. ada tk ibu2 pengalaman mngundung lg slps beberapa bulan czer

12 Balas

sekurang kurangnya 2 thn selepas caezar baru bekas luka benar2 pulih 🙏🏻

sila merancang 2tahun demi kesihatan ibu n bakal ank nanti ye