ibu anak

Salam hi ibu2 smua.. Sy skrg tgah pregnant 14 minggu anak ke 3,anak ke 2 sy umur 1y2m,full BF,skarang dkt ari2 atau kat bwh perot ni skit sgt,ada cara x nk bg anak no 2 sy brnti mnyusu bdn.. Ibu2 smua buat mcm mane..

1 Balas

Kesiannya. Kna pisahkan anak slow2. Mcm kes sy, anak sy mmg fully bf. One day tu, ttba saya sakit teruk mmg kna warded hospital. Tpksa la dia tggal dgn mak, mula2 mak cakap dia xberapa nak hisap susu botol. Last2 dia lapar dia hisap. Lpstu cuba botol susu biasa, dia taknak. Btw sy guna pigeon wide neck. Lpstu blik rmh sy bg dia susu badan tp xselang seli la dgn susu botol. Sbb sy akan tggalkan dia lg utk operation. Lps operation sy mmg xdpt nk bf dia. Sbb nk jga luka operation. Tp dia mmg dh biasa dh susu botol.