32w

Salam ibu2 smua... Normal ke bile masuk 8bln kite jadi tk selera nk mkn... Nk ckp muntah takde pn... Pandang nasi takde selera lgsung nk makan... Normal ke tk ye?

2 Balas

Sy pun sama mcm awk..sblm ni prgnt msuk third trim sume leh telan...prgnt yg ni alahan 1st trim xdpt mkn,2nd trim selera dlm sebulan je tp msuk 8bulan je hilang selera mkn..suami tny nk mkn apa,sy jwb xtahu.xde nafsu mkn..if buah2 potong letk dlm peti barulah dtg selera...so sy bykkan mkn buah n minum jus...nasi2 mmg xpndg...kdg2 je teringin bihun goreng ada keropok.lpstu mendapat la skt bdn sbb kitaad gastrik teruk jgk😅

cuba la tukar menu, saya ni bukn 8 bulan bru 8 mgg dh x nak nasi, nk pizza la pasta la spageti la biskut kering la, hri ni mlm ni bru nk cuba mkan nasi 😅😅