Nak masuk 15 weeks

Salam ibu2 , smalam pergi cek perut kat kk lpas cek urine dr detect ada darah sikit dalam air kencing . normal ke ibu² darah dlm air kencing ? Darah tu x nmpak dgn mata kasar . dr bagi ubat lawas kencing n repeat lagi cek air kencing 3 hari. N ada x makanan yg elok untuk kes ni atau buah2? Pendapat ibu² normal ke ?

1 Balas

Klau ad darah dlm urine, kira uti dh tu. Boleh minum air barli suam. N minum air putih bnyk2.

2y ago

uti tu ape sis? kencing koto ke? bhaya x